FilmhuisAgenda.nlA-Film
Grootste onafhankelijke distributeur van de Benelux. Distribueert films die zowel de cinefiel aanspreken als de liefhebber van spanning, humor en romantiek. Bijzondere aandacht is er voor de Nederlandse film.

CinemaDelicatessen
Distributeur van bijzondere documentaires. Onder het label IDFA Delicatessen worden de beste documentaires van het IDFA op DVD uitgebracht.

Cinemien
Een van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs van Nederland. Al ruim 30 jaar legt Cinemien zich toe op het uitbrengen van kwaliteitsfilms in de Nederlandse filmtheaters. Bracht onder meer Das Leben der Anderen, Anche libero va bene en La Sconosciuta uit.

ContactFilm
Onafhankelijk distributiehuis uit Arnhem. Bracht onlangs onder meer Lady Chatterley, Iklimler en Khadak uit in de Nederlandse filmhuizen.

Filmfreaks
Brengt jaarlijks een handvol bijzondere films op de Nederlandse markt. Richt zich daarnaast op DVD-distributie.

Filmmuseum
Verwerft jaarlijks een tiental films voor distributie in de Nederlandse filmtheaters. Een aantal van deze films wordt geselecteerd uit de programma's van diverse internationale filmfestivals (Cannes, Venetiƫ, Locarno).

Paradiso
Brengt een mix aan arthouse- en mainstream-films in de Benelux. Bracht recentelijk onder meer Pans' Labyrinth, Control en Irina Palm naar de Nederlandse filmhuizen.

 © 2023 FilmhuisAgenda.nl  •  Powered by beat247